|
Blog KMF
|
|
15-04-2011, 11:33 AM
|
|||
|
|||
|
Blog KMF
Dzisiaj zadebiutuje w sieci nowy projekt KMF - blog.
Jaki on będzie, o czym i kto go będzie tworzył zobaczycie i znajdziecie pod adresem: blogkmf.blogspot.com Na razie startujemy mniej oficjalnie, tu na forum, za moment zadebiutujemy z info na stronie KMF. Zasubskybujcie kanał, komentujcie, wybaczcie okazjonalne błędy 8) Celuloidowi Fetyszyści: Seks, perwersja, krew |
|||
|
15-04-2011, 12:53 PM
|
|||
|
|||
|
Tęsknię trochę za fetyszystą. Ale blog mi się nie widzi.
Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
15-04-2011, 12:54 PM
|
|||
|
|||
|
Zdziwiłbym się, gdyby Tobie się coś widzialo :mrgreen:
"It's alive!" |
|||
|
15-04-2011, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
Trochę mi nie pasuje design, ale czekam z ciekawością na pierwsze notki:)
http://patyczak.deviantart.com/ |
|||
|
15-04-2011, 01:05 PM
|
|||
|
|||
|
tam dizajn, da się go dopracować na pewno, treść najważniejsza, a ta zadebiutuje wkrótce, a nawet powinna być aktualizowana codziennie.
Mefi, blog to fetyszyzm w formie blogowej, więc jeśli tęsknisz - masz 8) Celuloidowi Fetyszyści: Seks, perwersja, krew |
|||
|
15-04-2011, 01:27 PM
|
|||
|
|||
|
Kompletnie nie rozumiem, jak sie moze design nie podobac - przeciez kolorystycznie i stylistycznie pasuje to do KMF jak ulal, wiec o co kamon? Maja tam napierdalac kolorowe reklamy ze wszystkich stron czy co? ;)
A L () E E N |
|||
|
15-04-2011, 01:28 PM
|
|||
|
|||
|
Patyczak, nie podoba ci się design naszego bloga? Popatrz na swój avatar :mrgreen:
"It's alive!" |
|||
|
15-04-2011, 01:40 PM
|
|||
|
|||
|
Dux widzę dzisiaj cięty jak słynny wujek.
Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
15-04-2011, 01:40 PM
|
|||
|
|||
|
Niekoniecznie chodzi mi o kolory, bo akurat fiolet zawsze fajnie wygląda z żółtym. Tylko coś mi nie gra, ale zgadzam się z desjudim, że to żaden problem:)
Nie podoba mi się tytuł, znaczy czcionka - tam powinna być jakaś fajna grafika. Poza tym, jest za dużo tekstu. Lubię prostotę i minimalizm i przeszkadza mi natłok informacji. Te wszystkie linki do blogów i do newsów (to jest potrzebne?) na stronie KMF są tak widoczne, że sam tekst notki się w tym gubi. Dux, co to za osobiste wycieczki? :razz: http://patyczak.deviantart.com/ |
|||
|
15-04-2011, 01:50 PM
|
|||
|
|||
|
Uwazam, ze patyczak ma duzo racji, aczkolwiek moim zdaniem zamieszczone informacje (rzeczywiscie w obfitej ilosci w porownaniu do innych blogow) nie odciagaja uwagi od odpowiednio wyeksponowanego tekstu. O grafice na tle tytulu tez myslalem, ale to dopiero poczatki, poszukiwanie fajnej grafiki moglo przeciez wydatnie opoznic start bloga, a obecny wyglad nie jest wcale taki zly. Byc moze taka grafika pojawi sie w przyszlosci.
A moze, patyczak, podjalbys sie zadania wykonania takiej grafiki? ;) |
|||
|
15-04-2011, 01:58 PM
|
|||
|
|||
|
wg mnie też nie odciągają uwagi, choć logo na pewno się przyda - i będzie. Graficznie jeszcze opracujemy bloga, bo trzeba go choć w części zapełnić kontentem i liczyć na komentarze, oceny itp. Ja jestem otwarty na sugestie.
Celuloidowi Fetyszyści: Seks, perwersja, krew |
|||
|
15-04-2011, 02:26 PM
|
|||
|
|||
|
Logo i fotografii jakichś trzeba, poza tym wygląda bardzo ok. Fajny pomysł.
|
|||
|
15-04-2011, 02:32 PM
|
|||
|
|||
|
zdjecia i inne grafiki beda, juz we wlasciwych wpisach.
Celuloidowi Fetyszyści: Seks, perwersja, krew |
|||
|
15-04-2011, 06:07 PM
|
|||
|
|||
|
Fajnie, że des pisze! Też mi "Celuloidowego Fetyszysty" brakowało trochę. Krytykować nie będę, bo widzę, że tutaj błyskotliwe riposty latają w odpowiedzi na krytykę, także po prostu czekam na rozwój akcji ;)
I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks |
|||
|
15-04-2011, 07:12 PM
|
|||
|
|||
|
Artemis o Misfits.
Już jest. Celuloidowi Fetyszyści: Seks, perwersja, krew |
|||
|
15-04-2011, 07:23 PM
|
|||
|
|||
Crov napisał(a):Fajnie, że des pisze! Też mi "Celuloidowego Fetyszysty" brakowało trochę. Krytykować nie będę, bo widzę, że tutaj błyskotliwe riposty latają w odpowiedzi na krytykę, także po prostu czekam na rozwój akcji ;) Bo wiesz, Dux byłby najszczęśliwszy, gdyby wszystko było cacy niezależnie od pomysłów i sytuacji. Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
15-04-2011, 09:08 PM
|
|||
|
|||
|
Mefi, wiesz ze nie raz bronilam roznych forumowiczow przed Duxem (szczegolna opieka dotyczyla Negrina ;) ), ale fajnie by bylo gdybys wyjasnil czemu nie lubisz blogow. Nie jakos obowiazkowo, po prostu byloby fajnie ;)
desjudi napisał(a):Artemis o Misfits.I nawet Crov sie pojawia :cool: DON'T BLINK AND TURN LEFT. |
|||
|
15-04-2011, 09:17 PM
|
|||
|
|||
Artemis napisał(a):<ok> Tym bardziej bloga lubię. :)desjudi napisał(a):Artemis o Misfits.I nawet Crov sie pojawia :cool: I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks |
|||
|
15-04-2011, 09:27 PM
|
|||
|
|||
|
jestes pierwszym, ktory napisal na tym only epa forum o misfits, wiec ci sie nalezalo :)
DON'T BLINK AND TURN LEFT. |
|||
|
15-04-2011, 10:48 PM
|
|||
|
|||
Artemis napisał(a):ale fajnie by bylo gdybys wyjasnil czemu nie lubisz blogow. A co ma do rzeczy, czy lubię czy nie? Wydaje mi się po prostu, że blog jest KMFowi zbędny, gdy mamy i stronę i forum i facebooka i bóg wie co jeszcze. Szczególnie w momencie, gdy nie ma w ekipie zbyt dużo htmlowców i cała masa tekstów czeka w kolejce. A tu jeszcze blog do tego. Poza tym od jakiegoś czasu usilnie próbujecie nadrobić (zupełnie nie wiem dlaczego) wszelkie internetowe nowinki, które w większości są temu portalowi zwyczajnie zbędne. Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
15-04-2011, 11:40 PM
|
|||
|
|||
|
fcb czy twitter mi wisza, ale pisanie na bloga a pisanie tekstow na strone to sa dwie zupelnie rozne rzeczy.
DON'T BLINK AND TURN LEFT. |
|||
|
16-04-2011, 11:48 AM
|
|||
|
|||
|
no dobra, tylko po co na osobnej stronie? Nie można było bloga zrobić częścią głównej?
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie, sami złożycie stos - - stanę na szczycie. |
|||
|
16-04-2011, 12:18 PM
|
|||
|
|||
|
Ludzie, ale macie problemy.
wujo444 i reszta, wiecie co to jest BLOG? Najlepsze plakaty 2011 Najgorsze plakaty 2011 |
|||
|
16-04-2011, 12:57 PM
|
|||
|
|||
Artemis napisał(a):fcb czy twitter mi wisza, ale pisanie na bloga a pisanie tekstow na strone to sa dwie zupelnie rozne rzeczy. Widzę, że trenujesz na sidekicka kpt. Oczywistość. <ok> Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
16-04-2011, 05:27 PM
|
|||
|
|||
Mefisto napisał(a):Wydaje mi się po prostu, że blog jest KMFowi zbędny, gdy mamy i stronę i forum i facebooka i bóg wie co jeszcze. Szczególnie w momencie, gdy nie ma w ekipie zbyt dużo htmlowców i cała masa tekstów czeka w kolejce. A tu jeszcze blog do tego. W sumie to się mogę zgodzić z Mefisto. Moja pierwsza reakcja jak usłyszałem o blogu KMF była: "yyy, ale po co :???: ". Strona działa świetnie, podobnie jak forum, nie wiem na co jeszcze ten blog. W sumie chyba tylko, aby przez Was jeszcze więcej czasu tracił :razz: :wink: May the Force be with You! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości