|
CIEKAWOSTKA - Alive, dramat w Andach (1993)
|
|
03-06-2005, 04:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: CIEKAWOSTKA - Alive, dramat w Andach (1993)
ujmowane z bliska kawalki ciala spozywane w "Alive - dramat w Andach" zawodowy kucharz realistycznie wyszykowal z tofu...spiesznie dodam na uzytek tych, ktorzy "Alive" nie widzieli, ze ten temat zostal potraktowany w filmie z duzym wyczuciem i kultura. Zadnego epatowania makabra nie ma
Your face it haunts my once pleasant dreams. This pain is just too real. There's just too much that time cannot erase. |
|||
|
04-06-2005, 12:08 AM
|
|||
|
|||
deina napisał(a):ujmowane z bliska kawalki ciala spozywane w "Alive - dramat w Andach" zawodowy kucharz realistycznie wyszykowal z tofu...spiesznie dodam na uzytek tych, ktorzy "Alive" nie widzieli, ze ten temat zostal potraktowany w filmie z duzym wyczuciem i kultura. Zadnego epatowania makabra nie mawow, dobrze wiedzieć. joko berbeć zastanawiałam się, co przekonało tych aktorów, do robienia takich okrucieństw
cannibalistic humanoid underground dweller |
|||
|
04-06-2005, 12:11 AM
|
|||
|
|||
salad_finger napisał(a):wow, dobrze wiedzieć. joko berbeć zastanawiałam się, co przekonało tych aktorów, do robienia takich okrucieństwCiekawe co byś pomyślała oglądając "Salo 120 dni sodomy"? ![]() [marmolada z pomarańczy zmieszana z czekoladą] |
|||
|
04-06-2005, 12:35 AM
|
|||
|
|||
romeck napisał(a):Ciekawe co byś pomyślała oglądając "Salo 120 dni sodomy"?a do tego filmu, to jeszcze musze kilka lat poczekać
|||
|
04-06-2005, 12:57 AM
|
|||
|
|||
salad_finger napisał(a):a do tego filmu, to jeszcze musze kilka lat poczekaćDaruj sobie, szczerze.
|
|||
|
04-06-2005, 11:40 AM
|
|||
|
|||
|
skoro ujawniony zbok mi tak radzi, no to odpuszcze
|||