|
Christian Bale na planie T4 i inne aktorskie wybuchy
|
|
03-02-2009, 11:03 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Christian Bale na planie T4 i inne aktorskie wybuchy
Bale wrzeszczacy na goscia od oswietlenia podczas krecenia Terminatora:
Ot tak wstawiam dla draki. ;) |
|||
|
03-02-2009, 11:30 AM
|
|||
|
|||
|
Szkoda że w filmie tak nie pobluzga:)
|
|||
|
03-02-2009, 11:38 AM
|
|||
|
|||
|
Rozumiem, ze z Bale'a top gun aktor i psucie mu sceny to grzech, ale czy on troche nie przesadzil? Wczesniej myslalem, ze to spoko facet, ale po tym nagraniu okazal sie niezlym dupkiem.
IF YOU DON'T AGREE WITH ME, YOU CAN FUCK OFF. |
|||
|
03-02-2009, 11:40 AM
|
|||
|
|||
Hitch napisał(a):Wczesniej myslalem, ze to spoko facet Wczesniej, tzn. wtedy jak pobil matke i siostre po klotni o kase? |
|||
|
03-02-2009, 11:43 AM
|
|||
|
|||
|
Przed incydentem z matka i siostra. Ten klip jest ponoc sprzed tego jeszcze. W kazdym badz razie, gwiazdorstwo przewraca ludziom w dupach.
IF YOU DON'T AGREE WITH ME, YOU CAN FUCK OFF. |
|||
|
03-02-2009, 11:49 AM
|
|||
|
|||
|
Same old story. ;)
|
|||
|
03-02-2009, 12:06 PM
|
|||
|
|||
|
Sorry za offtop, ale pojechał gościa równo ;/ Gwiazdorstwo jednak potrafi pojebać ludziom w dupach ;/
Nie wierzę w to co słyszę ... a już jak chciał mu nakopać ... ogień Top 11: Reservoir Dogs, Fight Club, Godfather, Forrest Gump, Seven, Pianist, Platoon, Blade Runner, Raiders of the Lost Ark, Psy, Drive |
|||
|
03-02-2009, 12:11 PM
|
|||
|
|||
Jakuzzi napisał(a):Bale wrzeszczacy na goscia od oswietlenia podczas krecenia TerminatoraNie gościa od oświetlenia, tylko operatora Shane'a Hurlbuta. Swoją drogą całkiem niezły rant, zupełnie jakby grał w jakimś filmie ;) Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
03-02-2009, 12:28 PM
|
|||
|
|||
|
Bale - you have something to say to this prick?
McG - I didn't see it happen Tak się zastanawiam co on tam robi na tym planie, skoro nawet nie wie co się na nim dzieje. :shock: "What is locked can be opened. What is hidden can be found. What is yours can be mine". - Garrett The Dark Mod - Stories From The Shadows |
|||
|
03-02-2009, 12:31 PM
|
|||
|
|||
Arahan napisał(a):Gwiazdorstwo jednak potrafi pojebać ludziom w dupach ;/ Ludzie, nie rozsmieszajcie mnie tymi reakcjami, jakby to bylo jakies zaskoczenie czy super odkrycie. ;) Mam rozumiec, ze przed ta empetrojka wychwalaliscie Bale'a pod niebiosa, ale teraz bedziecie nim gardzic? ;) |
|||
|
03-02-2009, 12:39 PM
|
|||
|
|||
Jakuzzi napisał(a):Ludzie, nie rozsmieszajcie mnie tymi reakcjami, jakby to bylo jakies zaskoczenie czy super odkrycie. ;)Powiedziałbym, że ludzie na planach filmowych raczej są do tego przyzwyczajeni wręcz :) Tyle że bardzo rzadko dźwiękowiec nagrywa dalej :) Swoją drogą najbardziej to mnie ciekawi właśnie jego los, hehe... A Bale i Hurlbut nie zdziwiłbym się, gdyby dwa dni później siedzieli razem na piwie czy coś tam ;) A dla humoru: obczajcie ten klip i przewińcie sobie do 1:55 i posłuchajcie, co mówi McG :) Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
03-02-2009, 01:48 PM
|
|||
|
|||
Jakuzzi napisał(a):Ludzie, nie rozsmieszajcie mnie tymi reakcjami, jakby to bylo jakies zaskoczenie czy super odkrycie. ;) Mam rozumiec, ze przed ta empetrojka wychwalaliscie Bale'a pod niebiosa, ale teraz bedziecie nim gardzic? ;) Nie wychwalałem go, ani teraz nie będę nim gardzić, po prostu fajny buc i cham z niego wyszedł (o sprawie matki i siostry tylko raz słyszałem), dalej uważam go za dobrego aktora. Top 11: Reservoir Dogs, Fight Club, Godfather, Forrest Gump, Seven, Pianist, Platoon, Blade Runner, Raiders of the Lost Ark, Psy, Drive |
|||
|
03-02-2009, 02:34 PM
|
|||
|
|||
|
haha nawet Christian Bale wie ze gra w totalnej kupie i nie ma już odwrotu haha :D
Best of 2009: 1. The Road 2. Watchmen 3. Hurt Locker 4. International 5. Harry Brown 6. Public Enemies |
|||
|
03-02-2009, 03:26 PM
|
|||
|
|||
|
Abstrahujac od naiwnych komentarzy w stylu "gwiazdorstwo to, gwiazdorstwo tamto", to właściwie nie dziwię się Bale'owi, że się wkurzył. Grał scenę, wczuł się w postać, a ktoś mu się wpierniczył na plan, w linię wzroku, bo nikt nie dopilnował ludzi. To reżyser i asystent reżysera powinien dostać w papę.
Jakuzzi napisał(a):Mam rozumiec, ze przed ta empetrojka wychwalaliscie Bale'a pod niebiosa, ale teraz bedziecie nim gardzic?Dokładnie. Hu giwz e szyt? To fajnie jeżeli aktor jest sympatyczny i uprzejmy poza kamerą (podobno Will Smith jest taki), ale co z tego, że to kutas, skoro gra fenomenalnie? Inna sprawa, że aktor też człowiek, więc tez ma prawo się wkurwić. I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks |
|||
|
03-02-2009, 03:37 PM
|
|||
|
|||
Crov napisał(a):To fajnie jeżeli aktor jest sympatyczny i uprzejmy poza kamerą (podobno Will Smith jest taki), ale co z tego, że to kutas, skoro gra fenomenalnie? Prawda, ale mi chodzilo o troche co innego. Mianowicie o to, ze wiekszosc gwiazdorow to buce i dziwi mnie, ze ludzie potrzebuja takich jaskrawych przykladow, aby sobie z tego zdac sprawe. |
|||
|
03-02-2009, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
Internet jak zwykle działa błyskawicznie:
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
03-02-2009, 04:50 PM
|
|||
|
|||
|
BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo nagranie brzmi jak reżyserowana scenka, chociaż na pewno nią nie jest 8) Najlepsze plakaty 2011 Najgorsze plakaty 2011 |
|||
|
03-02-2009, 05:08 PM
|
|||
|
|||
|
Kurcze, świetne. :) Na naszych oczach rodzi się legenda.
I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks |
|||
|
03-02-2009, 06:20 PM
|
|||
|
|||
Jakuzzi napisał(a): Szkoda, że w nowym Terminatorze nie będzie tak fajnych dialogów ;) ... |
|||
|
03-02-2009, 06:26 PM
|
|||
|
|||
|
Ciekawe czy dadza to na plycie z dodatkami...
Copywriter do wynajęcia http://www.facebook.pl/tekstynazlecenie - polub to :) |
|||
|
03-02-2009, 08:36 PM
|
|||
|
|||
|
Kurde, a ja myślałem, że jak sobie bluzgam z kumplami to jesteśmy tacy dziecinni :P Nie spodziewałem się tego. Znaczy spodziewałem się, ale nie żeby aż tak - un-fucking-believable.
|
|||
|
03-02-2009, 09:01 PM
|
|||
|
|||
|
bahahahaha a ja juz robilem swoja wersje :D
|
|||
|
03-02-2009, 09:45 PM
|
|||
|
|||
|
CUDO! ściągam to i słucham jak najlepszy przebój. Bale, chłopie, rządzisz!:) najwyraźniej facet musiał sobie trochę pofakać, bo od powtarzania dziecinnych dialogów, od których zapewne pęka w szwach scenariusz T4, zrobiło mu się po ludzku niedobrze:)
swoją drogą ten kolo od oświetlenia to ładna pizda. gdyby na mnie ktoś tak wyleciał z ryjem, to mielibyśmy dwugłos:) Austrian School of Economics, libertarian political philosophy, state violence, guns, drug prohibition, anti-copyrights & more |
|||
|
03-02-2009, 09:55 PM
|
|||
|
|||
Mental napisał(a):swoją drogą ten kolo od oświetlenia to ładna pizda.Powtórzę: rzecz w tym, że nie "kolo od oświetlnenia" tylko director of photography. Jeden z najważniejszych ludzi na planie. I kolo -- abstrahując od odpału Bale'a -- spaceruje podczas ujęcia. A potem się tłumaczy jak cipa. A McG zachowuje się jak następna cipa. Ja nie wiem, chyba tam Bale trząsł tym całym interesem ;) Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
03-02-2009, 10:17 PM
|
|||
|
|||
Cytat:chyba tam Bale trząsł tym całym interesem ;)W sumie nie ma co się dziwić. Na dobrą sprawę to jedyny uznany członek ekipy, skoro tylko dla niego poprawiono scenariusz to podejrzewam, że i cały ten McG był jego przydupasem. "You're awesome Chris!" "Perfect Christian. Just Perfect" "That was cool Chris...what? No we don't need another shot." itd. :) |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

/
/