|
Co w TV...
|
|
27-05-2005, 06:55 PM
|
|||
|
|||
|
Co w TV...
Dzisiaj za 10 minut Zabójcza Broń 4.
Czarno-biały duet sie zestarzał a musi powalczyć z młodym żółtym solo... Stara dobra akcja bez komputera. Mel Gibson, Danny Glover i Jet Li w swojej naj-złej roli (nie licząc Yulawa...) |
|||
|
27-05-2005, 06:57 PM
|
|||
|
|||
|
Jest jeszcze ktoś, kto nie widział? :) Ale lubię tą część. Zwłaszcza scenę u dentysty, chyba że mi się części pomerdały, ale z Chrisem Rockiem to chyba ta.
|
|||
|
27-05-2005, 07:00 PM
|
|||
|
|||
|
Nic ci sie nie pomerdało. Fajna to część gdyby nie zastarrzy gliniarze to byłaby moja ulubiona. Jet Li rządzi. Zabili go staruchy :(
|
|||
|
14-06-2005, 07:48 PM
|
|||
|
|||
|
Dzisiaj na TVP1 o 21.00 Pająki.
Film pamietam po ktorym jak bylem maly balem sie roznych zakamarkow w strachu przed tymi diablami. Ot takie lekko horrorowate kino. |
|||
|
16-06-2005, 11:33 AM
|
|||
|
|||
|
A to prawda, że niedługo TVN będzie puszczać Ojca chrzestnego? Czy t tylko plotka? :P
|
|||
|
16-06-2005, 02:24 PM
|
|||
|
|||
|
z informacji zawartych na http://www.tvn.pl wynika że najbliższe superfilmy to T2, Czarta Wojna i Dziwne Dni (chyba że nie umiem szukać)
|
|||
|
16-06-2005, 02:55 PM
|
|||
|
|||
|
dzisiaj o 20 na TV4 Amadeusz.
Your face it haunts my once pleasant dreams. This pain is just too real. There's just too much that time cannot erase. |
|||
|
24-06-2005, 08:52 PM
|
|||
|
|||
|
ja pier oglądam właśnie T2 na TVN co za badziewiasta kopia 4:3 czuje sie jakby ktoś wzioł dzieło Camerona i pocioł oryginał w malutki kwadracik na którym nic konkretnie nie widać ;]
A tu taka ciekawostka jakies 3 czy 4 miechy temu puszczali kopie T2 w formacie 1:85:1 ale Dzwięk w stosunku do obrazu sie nie pokrywał ;] |
|||
|
24-06-2005, 10:25 PM
|
|||
|
|||
|
Jednak to prawda o Ojcu Chrzestnym! :o Pokaza cala trylogie. Bodajze 1 lipca, 29 lipca i 29 sierpnia. Szkoda, ze z takimi durnymi przerwami :roll:
|
|||
|
27-06-2005, 03:58 PM
|
|||
|
|||
|
4 i 5 lipca Polsat sprawi na wielką niespodziankę i przyjemność. W Megahicie "Predator" a w Filmie Tygodnia "Alien".
The Truth Is Out There |
|||
|
27-06-2005, 09:30 PM
|
|||
|
|||
|
Polsat puści także reszte Alienów a dzisiaj leci/leciał Titanic (trzeci raz?).
|
|||
|
27-06-2005, 09:33 PM
|
|||
|
|||
|
Titanic jest zawsze na wielkanoc, a Bodyguard na boze narodzenie :lol:
|
|||
|
27-06-2005, 09:58 PM
|
|||
|
|||
|
No to na wielkanoc szykują coś nowego :D chyba że powtórka za pół roku a Bodygaurda dawno nie bylo ostatni raz byl w tvn jakis czas temu.
|
|||
|
27-06-2005, 11:41 PM
|
|||
|
|||
|
Bodyguarda przegapilem, ARGH :/
People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ |
|||
|
28-06-2005, 09:06 AM
|
|||
|
|||
Jackson napisał(a):Bodyguarda przegapilem, ARGH :/A to piekny film :( |
|||
|
28-06-2005, 10:45 AM
|
|||
|
|||
|
No i są wakacje :) a to oznacza, że w TV będą same powtórki :(. Zawsze jednak coś można fajnego znaleść. Polsat zaczął powtarzać stareńki sitcom "Świat edług Bundych" nie wiem jak innym ale mi się podobał i z przyjemnością jeszcze raz go zobaczę.
|
|||
|
28-06-2005, 10:52 AM
|
|||
|
|||
|
O tak! Polsat za wznowienie Bundych (nareszcie) ma duzego plusa. Teraz w wolne popoludnie mozna sobie zrobic fajny serialowy seansik - najpierw Przystanek Alaska - mala przerwa - Swiat wedlug Bundych. :)
|
|||
|
02-07-2005, 04:08 PM
|
|||
|
|||
|
dzis o 21.40 (niestety - na Polsacie) najwspanialszy film wszechczasów czyli Dawno temu w Ameryce. Kto jeszcze nie widzial, niech nadrabia:)
Your face it haunts my once pleasant dreams. This pain is just too real. There's just too much that time cannot erase. |
|||
|
02-07-2005, 09:48 PM
|
|||
|
|||
|
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! Oczywiscie zapomnialam o "Ojcu..."
|
|||
|
05-07-2005, 04:43 PM
|
|||
|
|||
|
A dzisiaj na polsacie leci "Obcy", wczoraj lecial "Predator" ogladal ktos?
|
|||
|
05-07-2005, 05:51 PM
|
|||
|
|||
|
Obcy? Fajnie, wlacze telewizor, puszcze DVD i kasete i bede porownywal :P
People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right. http://www.jackson.pl/ |
|||
|
05-07-2005, 05:54 PM
|
|||
|
|||
deina napisał(a):dzis o 21.40 (niestety - na Polsacie) najwspanialszy film wszechczasów czyli Dawno temu w Ameryce. Kto jeszcze nie widzial, niech nadrabia:) Z pełnom pramedytacją nie zobaczyłem :) Wolałem Live8, takiego koncertu nie możne było przegapić, długo nie będzie drugiego takiego. A tak przy okazji ciekawe czy cokolwiek ten koncert da. |
|||
|
05-07-2005, 07:07 PM
|
|||
|
|||
Azgaroth napisał(a):No tak Ozone wystepowal wiec trzeba bylo zobaczyć :roll:deina napisał(a):dzis o 21.40 (niestety - na Polsacie) najwspanialszy film wszechczasów czyli Dawno temu w Ameryce. Kto jeszcze nie widzial, niech nadrabia:) |
|||
|
06-07-2005, 11:17 AM
|
|||
|
|||
Blade napisał(a):Azgaroth napisał(a):No tak Ozone wystepowal wiec trzeba bylo zobaczyć :roll:deina napisał(a):dzis o 21.40 (niestety - na Polsacie) najwspanialszy film wszechczasów czyli Dawno temu w Ameryce. Kto jeszcze nie widzial, niech nadrabia:) Ojej jaki poważny pan. Pseplasam ze miałem własne zdanie. Skoro widziałeś tam Ozone to już twoja sprawa i jak ci się podobają, a następnym razem zastanów się co piszesz. |
|||
|
06-07-2005, 01:24 PM
|
|||
|
|||
|
tez zdecydowalam sie na koncert, tez z pelna premedytacja. Raz ze wkurzala mnie mysl o reklamach w trakcie filmu;) a dwa, faktycznie szkoda pominac koncert, ktory jest wydarzeniem raz na 20 lat.
A Ty Blade pohamuj sie troche z rozsiewaniem blaskow swojej osobowosci, zwlaszcza ze trafiasz jak kula w plot ze zlosliwosciami. Your face it haunts my once pleasant dreams. This pain is just too real. There's just too much that time cannot erase. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

/
/