|
Nagrody Forum KMF - RAULKI 2010
|
|
20-01-2011, 07:28 PM
|
|||
|
|||
|
Nagrody Forum KMF - RAULKI 2010
Najlepszy film zagraniczny:
Autor Widmo (The Ghost Writer) Incepcja (Inception) Kick-Ass The Social Network Wyspa Tajemnic (Shutter Island) najlepszy film polski: Essential Killing Dzieci Wehrmachtu Matka Teresa od kotów Różyczka Wszystko co kocham najlepszy film animowany: Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole (Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole) Fantastyczny Pan Lis (Fantastic Mr. Fox) Jak Wytresować Smoka (How to Train Your Dragon) Zaplątani (Tangled) Toy Story 3 najlepszy aktor pierwszoplanowy: Ewan Mcgregor (Autor Widmo) Jesse Eisenberg (The Social Network) Leonardo DiCaprio (Wyspa Tajemnic) Ryan Reynolds (Pogrzebany) Sam Rockwell (Moon) najlepszy aktor drugoplanowy: Andrew Garfield (The Social Network) Armie Hammer (The Social Network) Joseph Gordon-Levitt (Incepcja) Nicolas Cage (Kick-Ass) Pierce Brosnan (Autor Widmo) najlepsza aktorka pierwszoplanowa: Carey Mulligan (Była sobie dziewczyna) Evan Rachel Wood (Co nas kręci, co nas podnieca) Gemma Arterton (Uprowadzona Alice Creed) Katie Jarvis (Fish Tank) Saoirse Ronan (Nostalgia anioła) najlepsza aktorka drugoplanowa: Anna Kendrick (W chmurach) Marion Cotillard (Incepcja) Olivia Williams (Autor Widmo) Olivia Williams (Była sobie dziewczyna) Vera Farmiga (W chmurach) najlepsze zdjęcia: Claudio Miranda (Tron: Dziedzictwo) Eduard Grau (Pogrzebany) Jeff Cronewerth (The Social Network) Paweł Edelman (Autor widmo) Wally Pfister (Incepcja) najlepsza muzyka: Alexandre Desplat (Autor Widmo) Daft Punk (Tron: Dziedzictwo) Hans Zimmer (Incepcja) Kick-Ass [składanka] Trent Reznor, Atticus Ross (The Social Network) najlepsza reżyseria: Christopher Nolan (Incepcja) David Fincher (The Social Network) Duncan Jones (Moon) Rodrigo Cortés (Pogrzebany) Roman Polański (Autor widmo) najlepszy scenariusz: Aaron Sorkin (The Social Network) Christopher Nolan (Incepcja) Matthew Vaughn, Jane Goldman (Kick-Ass) Michael Arndt (Toy Story 3) Robert Harris, Roman Polański (Autor Widmo) najlepsze efekty specjalne: Alicja w Krainie Czarów Moon Incepcja Iron Man 2 Tron: Dziedzictwo najlepsza scena/sekwencja: Autor Widmo - końcowa scena Głód - Sekwencja dialogu z księdzem Incepcja - walka na korytarzu Pogrzebany - zakończenie The Social Network - rozpoczynająca film rozmowa z dziewczyną najlepszy plakat: Amerykanin Incepcja Królestwo Zwierząt Pogrzebany Toy Story 3 nagrody specjalne pod patronatem Klubu Fajnych Sióstr: najbardziej hot film: Amerykanin (American) Maczeta (Machete) Nine - Dziewięć (Nine) najbardziej sexy aktorka/kreacja: Olivia Wilde (Tron: Dziedzictwo) Scarlett Johansson (Iron Man 2) Rachel McAdams (Sherlock Holmes) najbardziej sexy/hot scena: Amerykanin - kąpiel Violante Placido w rzece Pirania 3D - Kelly Brook i ta "druga wywłoka" pod wodą Uprowadzona Alice Creed - Gemma Arterton odsłaniająca biust Oto i wyniki pierwszej rundy. Krótko - głosujemy na jeden film/aktora/whatever w każdej kategorii, można oczywiście też wstrzymać się od głosu w danej kategorii. Głosy zbieramy do końca stycznia. Głosy prosimy przesyłać do mnie [Phil], plakat i scena - do Snuffera. Good Night and Good Luck, Phil & Snuffer Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
20-01-2011, 07:36 PM
|
|||
|
|||
|
Niemal wszystko kompletnie inaczej niż głosowałem :)
Przy plakatach nie powinno być linków do konkretnie nominowanego? ... |
|||
|
20-01-2011, 07:37 PM
|
|||
|
|||
Azgaroth napisał(a):Przy plakatach nie powinno być linków do konkretnie nominowanego?Już są ;). Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
20-01-2011, 07:43 PM
|
|||
|
|||
|
Jest "Inception" jest spoko :cool:
May the Force be with You! |
|||
|
20-01-2011, 07:45 PM
|
|||
|
|||
|
Głosować mogą wszyscy zalogowani?
TOP 100 |
|||
|
20-01-2011, 07:47 PM
|
|||
|
|||
|
Absolutly, sir!
Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
20-01-2011, 07:49 PM
|
|||
|
|||
|
E to pewnie bedzie wyzsza frekwencja jak przy nominacjach :smile:
|||
|
20-01-2011, 07:50 PM
|
|||
|
|||
|
Dodam zza kulis, że kategorie KFS są TOTALNYM niewypałem. Do następnej rundy przeszły filmy, które dostały dosłownie po dwa głosy :(.
Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
20-01-2011, 07:52 PM
|
|||
|
|||
|
A i tak w kategorii sexy aktorki żaden z moich typów nie dostał nominacji :D
... |
|||
|
20-01-2011, 07:55 PM
|
|||
|
|||
|
Z moich tez nie. Plus razi brak Gemmy, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :wink:
|||
|
21-01-2011, 08:26 AM
|
|||
|
|||
Cytat:Dzieci WermachtuWehrmachtu - wiem, że się czepiam, ale ordnung muss zein :) Za okładki płotem. O książkach i okolicach. |
|||
|
21-01-2011, 11:14 AM
|
|||
|
|||
Phil napisał(a):najlepsze efekty specjalne:Komuś się chyba coś pomyliło. Nie głosowaliśmy na najgorsze efekty kochani : ) (Kot był rewelacyjny, ale cała reszta? plastikowy, pstrokaty rzyg) Azgaroth napisał(a):A i tak w kategorii sexy aktorki żaden z moich typów nie dostał nominacji :DJa nominowałem właśnie taki zestaw :razz: |
|||
|
21-01-2011, 12:14 PM
|
|||
|
|||
|
Jizes, skad wy tego Armie Hammera wytrzasneliscie? Wiecie w ogole, ktory to blizniak? ;)
|
|||
|
21-01-2011, 01:11 PM
|
|||
|
|||
|
I jeszcze tak skandaliczne pominięcie Sekret jej oczu :(
... |
|||
|
21-01-2011, 07:22 PM
|
|||
|
|||
Phil napisał(a):Azgaroth napisał(a):Przy plakatach nie powinno być linków do konkretnie nominowanego?Już są ;). A ten Toy Story 3, to na pewno dobry plakat? Nie chodziło przypadkiem o ten: http://plakaty.blox.pl/resource/toystory3.jpg ? Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
21-01-2011, 10:01 PM
|
|||
|
|||
misiek-st napisał(a):Cytat:Dzieci WermachtuWehrmachtu - wiem, że się czepiam, ale ordnung muss zein :) "Ordnung (rzeczowniki piszemy z dużej litery) muss sein" Wiem, że się czepiam, ale musimy dbać o poprawną pisownię :wink: May the Force be with You! |
|||
|
22-01-2011, 12:59 PM
|
|||
|
|||
|
UWAGA! MEFISTO MA RACJE. PRZED PRZYPADEK WKRADŁ SIĘ ZŁY PLAKAT TOY STORY. JEŚLI KTOŚ Z GŁOSUJĄCYCH CHCIAŁBY PRZEZ TO ZMIENIĆ SWÓJ GŁOS - ZAPRASZAMY!
|||
|
22-01-2011, 03:07 PM
|
|||
|
|||
Re: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2010
Phil napisał(a):Pirania 3D - Kelly Brook i ta "druga wywłoka" pod wodą :mrgreen: Dla pewności spytam - można się uchylić od głosowania w niektórych kategoriach? np. jak ktoś nie ogląda polskiego kina? Mateusz "Craven" Wielgosz http://craven.pl "I walk alone and do no evil, having only a few wishes, just like an elephant in the forest." |
|||
|
22-01-2011, 03:59 PM
|
|||
|
|||
|
oczywiście, że można.
|||
|
22-01-2011, 06:36 PM
|
|||
|
|||
|
Dobrze... To teraz tylko zastanowić się, czy krótki występ z pełną piersią (Scarlett), czy sexy acz bez piersi (Rachel)...
Mateusz "Craven" Wielgosz http://craven.pl "I walk alone and do no evil, having only a few wishes, just like an elephant in the forest." |
|||
|
23-01-2011, 03:06 PM
|
|||
|
|||
misiek-st napisał(a):ordnung muss zein :)sein chyba : ). Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
23-01-2011, 05:17 PM
|
|||
|
|||
Phil napisał(a):misiek-st napisał(a):ordnung muss zein :)sein chyba : ). To już wcześniej zauważyłem i poprawiłem: Cytat:misiek-st napisał(a):Cytat:Dzieci WermachtuWehrmachtu - wiem, że się czepiam, ale ordnung muss zein :) :wink: May the Force be with You! |
|||
|
23-01-2011, 05:20 PM
|
|||
|
|||
|
Wybacz, nie zauważyłem :).
|||
|
23-01-2011, 05:21 PM
|
|||
|
|||
|
Entschuldigung angenommen :smile:
|||
|
23-01-2011, 05:49 PM
|
|||
|
|||
|
Dobra, nie krzycz już :D.
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

/
/