|
Seans czas zacząć - czyli KMF w LOOKR.TV
|
|
22-06-2009, 04:35 PM
|
|||
|
|||
|
Seans czas zacząć - czyli KMF w LOOKR.TV
Zapraszamy dziś (poniedziałek 22.06) na godzinę 18:00 na stronę http://lookr.tv/ - do programu na żywo, w którym udział wezmą członkowie KMF! Mamy nadzieję, że wyjdzie przyzwoicie ;).
"It's alive!" |
|||
|
22-06-2009, 05:33 PM
|
|||
|
|||
|
Bardzo ładnie chłopaki gadają. Nie będę raczej oglądał całego, bo o filmach których nie mam zupełnie zamiaru oglądać, ale generalnie ich gadanka daje radę. Jeżeli mielibyście coś takiego powtórzyć to proponowałbym zrobić jakiegoś mixa, nie same blockbustery. : )
Bodie: He's a cold motherfucker. Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. |
|||
|
22-06-2009, 06:02 PM
|
|||
|
|||
|
Bardzo dobrze to panom wyszło, z mojej strony gratulacje, szczególnie dla Adiego - pełen profesjonalizm i bardzo ciekawa rozmowa. Nawet pani prezenterka powiedziała że daję Terminatorowi Salvation 2/10, szkoda tylko że nie umie odczytać nazwiska Michaela Biehna i Edwarda Furlonga, ale cóż, to poletko bardziej dla facetów :wink:
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species. |
|||
|
22-06-2009, 06:03 PM
|
|||
|
|||
|
Fajnie. Troche film-gikowato. Jak koledzy gikowali to kamerzysta powinien skupiać się na pani. W ogole powinien wiecej skupiac sie na pani!
Kiedy nastepny odcinek? I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks |
|||
|
22-06-2009, 06:04 PM
|
|||
|
|||
|
26 lipca, albo źle usłyszałem :)
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species. |
|||
|
22-06-2009, 06:05 PM
|
|||
|
|||
|
27 lipca jeśli dobrze słyszałem.
Świetny program, nawet sklecony naprędce kiepski tekst Mierzwiaka został zacytowany : ) |
|||
|
22-06-2009, 06:07 PM
|
|||
|
|||
|
Wyszło ogólnie całkiem fajnie. Gratulacje dla obu panów, przy czym Adi mógłby spokojnie robić one man show :)
Czy lookr.tv to gdzieś archiwizuje i można oglądać nie na żywo? Bo szczerze mówiąc idea audycji live-only jest taka trochę nie-2009 :) Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
22-06-2009, 06:10 PM
|
|||
|
|||
|
Myslalem, ze godzina to duzo ale szybciutko zlecialo i coz bylo naprawde fajnie!
|
|||
|
22-06-2009, 06:14 PM
|
|||
|
|||
|
Wyszlo super, Adi jak zwykle w zywiole, choc Crash nie dal se odsadzic. Przy okazji Crasha, to kamerzysta mial slabosc do niego, a nie prowadzacej - na najazdach, az mu sie reka trzynsla :)
Shine on You Crazy Diamond |
|||
|
22-06-2009, 06:47 PM
|
|||
|
|||
Mierzwiak napisał(a):Świetny program, nawet sklecony naprędce kiepski tekst Mierzwiaka został zacytowany : ) Mój też, nawet mnie pozdrowili :) Niestety musiałem wyjść w połowie. Swoją drogą przeczytanie Shutter Island też sprawiało prowadzącej problemy... Program bardzo dobry. Nareszcie można było posłuchać sensownych wypowiedzi z ust kogoś, kto ma coś ciekawego do powiedzenia. |
|||
|
22-06-2009, 07:30 PM
|
|||
|
|||
|
gdzie moge obejrzeć to show?
Austrian School of Economics, libertarian political philosophy, state violence, guns, drug prohibition, anti-copyrights & more |
|||
|
22-06-2009, 07:32 PM
|
|||
|
|||
|
Niestety był tylko live (chyba).
|||
|
22-06-2009, 07:44 PM
|
|||
|
|||
|
Przy sprzyjających wiatrach skrót programu (a może cały, kto go tam wie?) będzie do obejrzenia na stronie. Wkrótce ;). A przynajmniej dostałem polecenie przygotowania się do czegoś takiego.
"That is not dead, which can eternal lie, And with strange aeons even death may die." |
|||
|
22-06-2009, 11:56 PM
|
|||
|
|||
|
Powtarzam się, ale zdecydowanie powinniście o coś takiego zadbać. Przecież tu jest Internet :)
Natomiast co do meritum, to w gruncie rzeczy aż miło było posłuchać, jak panowie w chwalą "Terminatora: Ocalenie", "Transformery" i Baya :) Było to... no, wręcz świeże :) Natomiast w ramach pobożnych życzeń (bo przecież to od was niezależne) to wymieniłbym panią prowadzącą ;) Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
23-06-2009, 08:23 AM
|
|||
|
|||
|
Cóż, wypada mi tylko zgodzić się z przedmówcami i dołączyć do chóru pozytywnych opinii.
Wielkie gratulacje dla Adiego i Crasha, którzy wypadli naprawdę znakomicie. Oczywiście zdarzały się chwilowe przestoje, czasami dyskusja za bardzo oddalała się od tematu itd., trochę brakowało chłopakom tej telewizyjnej dyscypliny i zdarzało się, że się przekrzykiwali albo wchodzili sobie w słowo, ale były to przypadki na szczęście rzadkie. Zdarzały się za to błyskotliwe myśli, humorystyczne teksty i fajne przerzucanie się argumentami. Naprawdę wyszło wszystko znakomicie, a następne programy (o ile oczywiście LOOKR.TV będzie zainteresowane dalszą współpracą, a Adi i Crash będą chcieli znów wystąpić - co ja mówię, MUSICIE WYSTĄPIĆ JESZCZE RAZ I JESZCZE WIELE RAZY! ;) ) będą jeszcze lepsze. Co do pani prowadzącej program, to faktycznie była najsłabszym ogniwem, obawiam się jednak, że ona w tym studio być musi, bo po pierwsze - pilnuje czasu dyskusji na dany temat, a gdyby zostawić Adiego i Crasha bez kontroli, to poczucie czasu i tematu na pewno by stracili, bo potrafią rozmawiać długo, namiętnie i fajnie odbiegać od tematu w różne strony, poza tym pani wybiera i czyta pytania z chata i ogólnie kontroluje to, co chłopaki robią ;). JEszcze raz - WIELKIE GRATULACJE, bo słuchało się Was po prostu świetnie! Aha, na przyszłość - montażówka z danego filmu powinna - moim zdaniem - lecieć w momencie, gdy właśnie o tym filmie mówicie, a nie tak, że przez cały program leciały fragmenty Wojny polsko-ruskiej, Terminatorów i Transformers - w kółko i do znudzenia. Ale to pewnie nie do Was takie pretensje zgłaszać, tylko do LOOKR.TV. Tak czy inaczej, cholernie czekam na kolejny odcinek! ;) "It's alive!" |
|||
|
29-06-2009, 04:01 PM
|
|||
|
|||
|
Skrót programu
http://www.lookr.tv/index.php?page=player&vn_e_id=817 Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać! Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. |
|||
|
29-06-2009, 05:05 PM
|
|||
|
|||
|
Adi, do jasnej cholery! Specjalnie to zrobiłeś! Pod tym linkiem w tej chwili zamiast nagrania Waszego programu jest rozmowa na żywo z Gracjanem for fuck's sake!
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
29-06-2009, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
Cos ci sie potentegowalo, Negrinku :)
IF YOU DON'T AGREE WITH ME, YOU CAN FUCK OFF. |
|||
|
29-06-2009, 05:18 PM
|
|||
|
|||
|
Nic mi się nie potentegowało. Pod tym adresem jest kurna Gracjan. Więcej nie klikam w linki Adiego :P
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
29-06-2009, 05:27 PM
|
|||
|
|||
|
Bez kitu wcześniej był skrót teraz jest ten kretyn :mrgreen:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu. |
|||
|
29-06-2009, 05:29 PM
|
|||
|
|||
|
To nie da się nacisnąć paru guzików i obejrzeć tego co trzeba? Jesteśmy skazani na Gracjana?
|
|||
|
29-06-2009, 06:03 PM
|
|||
|
|||
|
Link jest dobry. Nawidoczniej jak jadą live, to nie można oglądać niczego z archiwum. Pojebane...
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać! Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. |
|||
|
29-06-2009, 06:08 PM
|
|||
|
|||
|
a u mnie działa bez problemu :)
Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
29-06-2009, 06:29 PM
|
|||
|
|||
|
A nie dałoby się pogadać z ludźmi z lookr.tv i zrobić tego tak?
http://gpunkt.pl/content/dyskusja_wokol_...oskie_lato Najwyraźniej technicznie jest to możliwe. Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie |
|||
|
27-07-2009, 06:53 PM
|
|||
|
|||
|
Drugi program wporzo :). Bocian spokojny jak Crash, zaś Artie szarżowała jak Adi - nawet miejsca siedzące były te same - pięknie :D .
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać! Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości