|
W kinie więcej niż raz
|
|
19-08-2010, 02:51 PM
|
|||
|
|||
|
RE: W kinie więcej niż raz
To teraz na jakim filmie byliście WIĘCEJ NIŻ JEDEN RAZ?
------------------------------------------------------------------------------------ Mi nigdy żaden film tak bardzo się nie spodobał, aż do "Avatara" w grudniu ubiegłego roku. Do tej pory byłem na nim 5 albo 6 razy....... a wkrótce Special Edition........ "Jestem Królem Świata!"
|
|||
|
19-08-2010, 08:12 PM
|
|||
|
|||
|
W życiu nie byłem na niczym w kinie dwa razy. Za to kilka razy zdarzyło mi się pójść do kina po wcześniejszym zobaczeniu divxa :)
- Valkyrie - 7/10 - Shame - 8/10 - Like Crazy - 7+/10 - Mission: Impossible - Ghost Protocol - 6/10 - Immortals - 7/10 |
|||
|
19-08-2010, 08:28 PM
|
|||
|
|||
gigacz napisał(a):To teraz na jakim filmie byliście WIĘCEJ NIŻ JEDEN RAZ?Alien versus Predator- 3 razy, lecz wtedy byłem totalnie głupi:) War Of The Worlds(Spielberg)- 3 razy i nie żałuję bo to niesamowity film który w kinie robił piorunujące wrażenie. Transformers- 3 razy Transformers: ROTF- 2 razy The Dark Knight- 2 razy i w sumie też nie żałuję:) I oczywiście Avatar- 2 razy na 3D i raz w 2D. Ogólnie jak film mi kopie jajca to lubię obejrzeć kilka razy w kinie. Terminator | Aliens | The Abyss | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar Directed by James "THE KING" Cameron |
|||
|
19-08-2010, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
Incepcja x 3 Avatar dlatego, że zachwycił mnie efektami i oczarował bajkowością, a Incepcja bo zaangażowała mnie totalnie od początku do końca w sferze fabularnej. Do tego stopnia, że zacząłem czytać o świadomych snach ;) Wszystko w tym roku, który i tak jest rekordowy jeżeli chodzi o liczbę moich wizyt w kinach: 18 seansów. Top 11: Reservoir Dogs, Fight Club, Godfather, Forrest Gump, Seven, Pianist, Platoon, Blade Runner, Raiders of the Lost Ark, Psy, Drive |
|||
|
19-08-2010, 10:11 PM
|
|||
|
|||
|
X-Men 2 x2
Batman Begins x2 The Dark Knight x3 i za każdym razem mniej mi się podobał :lol: Avatar 3D x2 Miałem iść na Incepcję jeszcze raz ale mi się odechciało. |
|||
|
19-08-2010, 10:27 PM
|
|||
|
|||
|
Fellowship of The Ring x3
The Dark Knight x2 Na żadnych innych filmach więcej niż raz nie byłem i już raczej na żaden film więcej niż raz nie pójdę bo po drugim kinowym seansie TDK miałem przesyt i stwierdziłem, że nie był to dobry pomysł, po kinie jednak wolę odczekać do premiery DVD zanim sięgnę po film ponownie. Lepiej smakuje. Poza tym wolę oglądać filmy w domu niż w kinie. Z Drużyną była inna sytuacja bo w tamtych czasach nie miałem ani kompa, ani odtwarzacza DVD, więc nowości inaczej niż w kinie nie miałem jak obejrzeć przez dłuugi czas, a na filmie byłem raz w lutym 2002, raz w marcu i jeszcze raz we wrześniu bo w katowickim CC jeszcze puszczali, za każdym razem w innym towarzystwie, które filmu jeszcze nie widziało. Cytat:Za to kilka razy zdarzyło mi się pójść do kina po wcześniejszym zobaczeniu divxa Coś w tym rodzaju miałem tylko raz - na Parku Jurajskim byłem po wcześniejszym obejrzeniu tragicznej jakości pirackiego VHSa. Fantastyka, filmy historyczne i era VHS. Cała reszta wyrywkowo i tylko od czasu do czasu. |
|||
|
19-08-2010, 10:45 PM
|
|||
|
|||
|
LOTR: Drużyna Pierścienia x2
LOTR: Dwie Wieże x2 chociaż nie wiem czy to się liczy - drugi raz to noc kinomaniaka i wersje reżyserskie. District 9 x2 raz w UK, raz w PL. Oj, najarany byłem na ten film :) Im częściej na mnie kamieniem rzucicie, sami złożycie stos - - stanę na szczycie. |
|||
|
20-08-2010, 02:47 AM
|
|||
|
|||
|
Ocean's Eleven - 4 razy
Star Wars ep. I - 3 razy na reszcie bylem raz moze 2 niekiedy. Generalnie bardzo rzadko chodzę do kina na ten sam film więcej niż raz. Richard Gere's a real hero of mine. Sting. Sting would be another person who's a hero. The music he's created over the years, I don't really listen to it, but the fact that he's making it, I respect that. |
|||
|
20-08-2010, 08:52 AM
|
|||
|
|||
|
Fellowship Of The Ring
Avatar Mateusz "Craven" Wielgosz http://craven.pl "I walk alone and do no evil, having only a few wishes, just like an elephant in the forest." |
|||
|
20-08-2010, 09:28 AM
|
|||
|
|||
|
Fellowship i Avatar... 2 razy? 30 razy?
|
|||
|
20-08-2010, 09:30 AM
|
|||
|
|||
|
Dwa razy na "The Dark Knight". Na przedpremierze i premierze : ).
Dwa razy na "Avatarze". Pod koniec miesiąca będzie 3 raz ;). Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
20-08-2010, 10:21 AM
|
|||
|
|||
Mierzwiak napisał(a):Fellowship i Avatar... 2 razy? 30 razy? FOTR 2x, Avatar trochę więcej :mrgreen: A i jeszcze na Hangover byłem 2x tak się złożyło. Na wyjeździe obejrzałem i po powrocie z ekipą chciałem koniecznie zobaczyć i było warto. Mateusz "Craven" Wielgosz http://craven.pl "I walk alone and do no evil, having only a few wishes, just like an elephant in the forest." |
|||
|
20-08-2010, 10:24 AM
|
|||
|
|||
|
Incepcja x2, Avatar x2, Mroczne Widmo x3, SW - Rots x3.
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species. |
|||
|
20-08-2010, 10:26 AM
|
|||
|
|||
|
A! I byłem jeszcze dwa razy na "Ataku Klonów" :). W śp. ostródzkim kinie "Świt" :D.
Kick-Ass - 9/10 Avengers - 10/10 Daredevil [dir cut] - 6/10 Hulk - 4/10 You can't take a picture of this, it's already gone. |
|||
|
20-08-2010, 11:11 AM
|
|||
|
|||
|
2 razy byłam na Prestiżu i TDK. I na Zodiacu.
Także dwa razy na Sin City i Grindhouse part 1, ale drugi raz to było w ramach maratonu, bardziej towarzysko niż z uwielbienia dla tych filmów :P |
|||
|
20-08-2010, 11:50 AM
|
|||
|
|||
|
TDK x3 i Avatar x2 ale jeszcze się przejdę na tę nową wersję co teraz wchodzi.
Tak w ogóle to mógłby jakiś moderator wydzielić z tego nowy topic, od posta gigacza. "Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin |
|||
|
20-08-2010, 12:12 PM
|
|||
|
|||
gigacz napisał(a):To teraz na jakim filmie byliście WIĘCEJ NIŻ JEDEN RAZ? Kung Fu Panda - 3 razy Hancock - 2 razy WallE - 5 razy Mumia 3 - 2 razy W tym czasie pracowałem w kinie i miałem darmowe bilety i wielu znajomych, którzy chcieli skorzystać :) Inaczej nigdy nie chodziłem do kina dwa razy na to samo. |
|||
|
20-08-2010, 02:39 PM
|
|||
|
|||
|
Ale na Mumie 3? Ja wiem, ze za darmo, ale kurza dupa...
Mateusz "Craven" Wielgosz http://craven.pl "I walk alone and do no evil, having only a few wishes, just like an elephant in the forest." |
|||
|
20-08-2010, 02:49 PM
|
|||
|
|||
|
Raz za darmo samemu, drugi raz za darmo z bratem..., tak samo było w przypadku Hancocka i Kung Fu Pandy
|
|||
|
20-08-2010, 02:51 PM
|
|||
|
|||
|
BTW - duże szanse, że na Exendables wybiorę się większą ekipą na drugi seans. Świetna zabawa.
Mateusz "Craven" Wielgosz http://craven.pl "I walk alone and do no evil, having only a few wishes, just like an elephant in the forest." |
|||
|
22-08-2010, 11:02 AM
|
|||
|
|||
|
Z pamięci:
Alien Ressurection - 5x Terminator 3 - 3x Titanic - 6x Matrix - 3x albo 4x Final Fantasy - 9x Avatar - 4x 3D / 2x 2D The Rock - 2x Event Horizon - 2x Sixth Sense - 2x Black Hawk Down - 2x Może było coś jeszcze, ale nie pamiętam. Ostatnio widziane: The brave one 7/10 Sex story 5/10 44 minuty 5/10 The Town 9/10 Avengers 7/10 |
|||
|
22-08-2010, 11:18 AM
|
|||
|
|||
Cytat:Final Fantasy - 9x Spirits Within czy Advent Children? Ja żadnego z nich nie miałem ochoty oglądac po raz drugi, nawet pomimo tego że FFVII na PSXie przechodziłem od początku do końca conajmniej trzy razy. Fantastyka, filmy historyczne i era VHS. Cała reszta wyrywkowo i tylko od czasu do czasu. |
|||
|
22-08-2010, 01:25 PM
|
|||
|
|||
|
FF: TSW, oczywiście. Z grą nigdy nie miałem styczności, ale jako wychowanek Amigi i detykowany amigowiec (onegdaj), uwielbiałem i uwielbiam animacje komputerówe. A ówcześnie FF to był przełom zakrawający na wiekopomne wydarzenie. Zwłaszcza, że o filmie dowiedziałem się w 1998, czyli rok po tym, jak leciwą Amigę sprzedałem.
Ostatnio widziane: The brave one 7/10 Sex story 5/10 44 minuty 5/10 The Town 9/10 Avengers 7/10 |
|||
|
23-08-2010, 03:16 PM
|
|||
|
|||
|
hmm... poza powtórkami spowodowanymi wypadkami losowymi (wycieczka szkolna na film już widziany, seanse w ramach zajęć, wyjścia ze znajomymi, gdy nic innego ciekawego w kinach nie ma), to w sumie kilkukrotnie chodzę na filmy efektowne, lub takie, które po prostu trzeba wykorzystać na dużym ekranie, póki jeszcze je grają. Dlatego poniższa lista wygląda tak, a nie inaczej.
Avatar - 5 razy NCFOM / Inglorious Basterds / Matrix i Matrix Reloaded (z czego raz w ramach maratonu) - 3 razy TDK / (500) days of Summer / Public Enemies / Amelia / Kowboj z Szanghaju / Matrix Revolutions (z czego raz w ramach maratonu) / 300 / SW stara trylogia (z czego za drugim razem SE, więc nie wiem czy się liczy) oraz Episode 3 / Lost in translation / Titanic / Kill Bill 1 & 2 (z czego raz w ramach maratonu) / Sin City (z czego raz w ramach maratonu) / trylogia POTC (z czego raz w ramach maratonu) Grindhouse: Death Proof (z czego raz w ramach maratonu double feature) / Shrek / ID4 / LOTR: FOTR / Inside Man / X-men 3 / Ultimatum Bourne'a / Incepcja - 2 razy Don't play with fire, play with Mefisto... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=27018617 |
|||
|
23-08-2010, 04:28 PM
|
|||
|
|||
|
Przypomniało mi się, że jeszcze byłem 2 razy na Pulp Fiction, ha!
Pokaźna lista Mefisto. "Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

/
/