No tak, liczyłeś przecież na dobre trailery złych filmów zatwierdzone przez wysoką komisję do spraw oceny trailerów, a nie jakieś tam własne zdanie forumowiczów, którzy się nie znają.
18-05-2015, 00:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2015, 00:50 przez simek.)
(18-05-2015, 00:50)simek napisał(a): No tak, liczyłeś przecież na dobre trailery złych filmów zatwierdzone przez wysoką komisję do spraw oceny trailerów
Jest coś takiego, jak zdanie ogółu - pewne tytuły są przez większość uważane za złe (typy Cravena). Bo wedle własnego widzimisię, to i Casablancę można wymienić.
To zły film, ale na pewno miał fajny trailer - misiek2334
Godzilla to idealny przykład - moc & klimat w zwiastunach, a film... szkoda słów. False advertising w pełnej krasie.
W przypadku Iron Mana 3 zwiastuny też wskazywały na coś lepszego.
Co do Sucker Punch: zwiastuny wskazywały na coś, czego nie zamierzam oglądać więc nie wiem, jak to wyszło, bo nie obejrzałem.
Również Incepcja po dobrych zwiastunach nie sprostała oczekiwaniom.
Nie interesuje mnie kino ogólnie, a jedynie filmy o tym, co mnie interesuje.
------------------------------------------------------------------------------------------
#fuckDisneyStarWars #fuckstreaming http://filmozercy.com/
18-05-2015, 03:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2015, 03:29 przez Gieferg.)
Terminator Salvation - Nine Inch Nails, kilka dobrych widoków i nawiązań do starych Terminatorów pozwoliły u niektórych na wysnucie odważnych teorii, iż będzie to "wreszcie porządne, wysokobudżetowe postapo" :) Jak wiadomo, Mekdżi nie podołał -
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
18-05-2015, 08:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2015, 08:04 przez Snappik.)
Mam nadzieję, że teasery też się liczą? Gdyż jak tak to:
The Last Airbender Czuć klimat, wspomagany przez świetną muzykę, plus końcowa scena pokazująca armadę statków. Zapowiada się epicka rzecz:
/www.filmmusic.pl - me recki "The main thing is to protect these characters, make sure that they still continue to live in the way you created them..." - Kathleen Kennedy
Póki co największe rozczarowanie zaliczyłem po trailerze 'Iron Man 3'. Trailer swietny, zapowiadał epicki super-hero film. Pamiętam jak nie mogłem się doczekać tej 3ciej części Iron Mana (pierwsze dwie były bardzo fajne) a kiedy w końcu obejrzałem film ... wyłączyłem jakoś w 2/3. Nie zamierzam nigdy oglądać go całego. Najgorsza produkcja MCU z tych które dotychczas widziałem (nie widziałem tylko Thora 2, Avengers 2 i serialu Agenci Tarczy, ktroego oglądać nawet nie zamierzam. Ale może się skusze na Ms. Carter ;) ). Naprawde szkoda, że film okazał się taka porażką. Pierwsza część jest swietna, druga daje rade, Avengers I przeciętne ale do obejrzenia (chociaż 2giego seansu chyba nie planuje) po czym Iron Man III okazał się totalną porażką ;<
Inny trailer, który zapowiadał coś ciekawego a wyszło nienajlepiej - trailer #1 do 'Terminator Genisys'. Późniejsze spoty itp już jasno zapowiadały, że będziemy mieli doczynienia z gniotem, ale ten zwiastun nr 1 naprawde zapowiadał jakąś w maire udaną kontynuacje. Zwłaszcza sceny z przyszlości ;) Na + też świetna piosenka w zwiastunie ;)
Z innych zwiastunów póki co nie przychodzi mi nic do głowy. 'Zimowa opowieść' po zwiastunie sprawiała wrażenie może nie jakieś dobrego filmu, ale takiego dającego się obejrzeć przy niedzielnej nudzie. Okazał się jednym z najsłabszych jakie w życiu widziałem. No i TASM2. Zwiastun > Film. Więcej takich przypadków nie pamiętam ;)
EDIT
Zapomniałbym na smierć o "Maczecie". Fałszywy zwiastun w Grindhousie był świetny. Mega czekałem na pełnometrażową Machetę. I co ? Gówno ;o Też wyszedł przeciętny film, niedorównujący do pięt zwiastunowi.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
09-07-2015, 12:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2015, 12:51 przez szopman.)